IMATRANYTT

Juni 2015

2015 års föreningsstämma

I april gick årets stämma av stapeln där ca 10% av föreningens medlemmar medverkade. Stämman är föreningens högsta beslutande organ där du som medlem har möjlighet att påverka beslut i viktiga frågor. På stämman röstades det för införandet av nya stadgar. För att införa nya stadgar så måste det röstas igenom på två stämmor i rad. Därför kommer en extrastämma att hållas i höst.

Information om portkoder

Under sommaren kommer portkoderna att avaktiveras. När portkoderna har avaktiverats kommer endast nycklar och taggar kunna användas för att öppna portarna. För er som ännu inte har hämtat ut taggar så finns det möjlighet att göra det i styrelselokalen vid följande tillfällen:

Garagedörrarna kommer i framtiden att kunna fjärröppnas med så kallade radiotaggar. Dessa kommer kosta 400kr.

Nedskräpning

Föreningen har länge haft problem med nedskräpning i allmänna utrymmen såsom garage och källargångar. När medlemmar lämnar skräp i dessa områden så måste föreningen bekosta uppstädning. Dessa kostnader har ökat dramatiskt på senare tid och uppgår till 100 000-tals kronor per år. Nu när nedskräpningen nått en sådan omfattning kan avgifterna komma att höjas för att täcka kostnaderna. Om du ser någon skräpa ner så informera styrelsen.

Status tvättstugor

Nu är äntligen de nya tvättstugorna i fungerande skick!
 Slutbesiktning är genomförd och vissa mindre saker återstår att slutföra men bör vara klart inom kort. Viktigt att tänka på är att det måste vara STÄDAT och klart när tidsbokningen löper ut. Efter er tid så kan ni inte längre komma åt tvättstugan. Tänk på att visa hänsyn till nästkommande brukare.

Återvinningsstugan

Vi kommer att behöva nya volontärer för att hålla återvinningsstugan öppen. Föreningen tackar de avgående volontärerna för en fin insats. Om du vill ställa upp som volontär så är du varmt välkommen att höra av dig till styrelsen!