IMATRANYTT

December 2013

Öppettider i Miljöhuset

Under Jul- och nyårhelgen är miljöhuset stängt onsdag 25 december samt onsdag den 1 januari 2014.

Städdagen den 19 oktober

Den gemensamma städdagen resulterade i ett hundratal omhändertagna cyklar. Dessa förvaras fram till den 19 april 2014. Om ingen frågat efter dem under tiden kommer de därefter att kasseras.

Eventuellt kan det bli aktuellt med en städdag till våren igen.

Vi har märkt att de källargångar som blev rensade på städdagen nu börjar fyllas med föremål igen, tyvärr. Använd miljöhuset!

Beträffande tvättstugorna på gård 1 och 2

Renoveringen av ovanstående tvättstugor fortlöper planenligt. Vår målsättning är att De skall vara klara till Lucia.

Vi hoppas att De boende på Hfg 49, 61, 75, inte har uttsatts för några störningar i samband med att vi på gård 1 och 2 har avvänt Era tvättstugor.

Gårdombud

Gård 2 d.v.s. Hfg 22-33 har fått ett gårdomsbud sedan en tid tillbka. Se anslag på porten. Vi söker fortfarande en person till gård 1. Vid intresse kontata någon i styrelsen.

Kasserade julgranar

Någon container kommer inte att beställas i år för kasserade julgranar. Dessa går att lämna i Miljöhuset när det är öppet. Granar är brännbart material och blir till fjärrvärme.

Beträffande våra hyreslokaler utefter Helsingforsgatan

Flera av lokalerna kommer att renoveras. De verksamheter som funnits i dem tidigare har lags ner och hyresgästerna har flyttat ut. Det gäller Pamirs Livs Hfg 27-28, HSB's lokaler Hfg 43-45 samt Orange Hfg 55-57.

Renoveringarna innebär att en hel del byggmaterial och annat skräp kommer att finnas i området under tiden samt att störande ljud kan förekomma. Vi ber på förhand om förståelse och överseende med detta.

Garagenycklar

Det är inte tillåtet att lämna ut/låna ut garagenycklar till utomstående, d.v.s. personer som inte hyr i garaget.

Cyklar på gården

Vi uppmanar våra medlemmar att ta in cykeln under vintersäsongen, antingen i cykelrummet eller källarförådet för att underlätta snöskottningen.

Ljus i vårt hus!

Jul- och nyårhelgen brukar innebära många levande ljus, så glöm inte att blåsa ut dem innan Du går hemifrån. Kolla också batteriet i brandvarnaren.

God Jul och Gott Nytt år önskas Er alla från Styrelsen