IMATRANYTT

April 2012

Välkommen till BRF Imatras föreningsstämma den 21 Maj.

Du behöver bara fylla i talongen om du vill ha något att äta efter stämman annars är det bara att komma. Kallelse kommer att anslås i trapphusen senast två veckor före stämman. Du kommer också att få BRF Imatras årsredovisning utdelad i din brevlåda innan stämman.

Avstängningskranar i kök och badrum samt byte av olika eluttag.

När du måste stänga av vattnet vid t e x renoveringar eller byta ut inredning, elkablar mm i din lägenhet kontakta alltid HSB INNAN. Det är inte tillåtet att stänga av vattnet själv. HSB telefon 08-785 35 00 eller besök fastighetsskötarna mellan 07.00 – 08.00 vid deras bredvid HSB-kontoret på Helsingforsgatan 45. Kostnaderna för vattenskador har ökat oroväckande samt att det du planerar att göra kan påverka andra lägenheter.

Återvinningsstugan.

Sedan en tid tillbaka är nu återvinningsstugan öppnad. Öppettider är initialt onsdagar klockan 18.00 – 19.00 och söndagar klockan 17.00 – 18.00. Vi kommer att ha fortsatt bemaning under en tid då syftet med detta är att kunna informera er boende om hur vi ska kunna återvinna våra sopor på bästa sätt . Kom gärna förbi även om du inte har något att återvinna så kan vi ändå visa och informera.

Kärlen är fler och vi kan i det nya återvinningsrummet ta emot många fler olika ”sopor” såsom olika sorters glas, elektronik, allehanda papper, plast, glöd- och energilampor samt lysrör och batterier.

Vad som är förbjudet att lämna framgår dels på information på anslagstavlor i respektive port men också i återvinningshuset.