IMATRANYTT

Oktober 2011

Den 31 oktober stängs Miljöhuset för sanering och renovering. Tillfälligtvis kommer en container att ställas upp vid Miljöstugans vändplan. Vid nyöppnandet av stugan kommer öppettiderna att vara begränsade till en början. Dessutom kommer huset att vid dessa tillfällen vara bemannad.

Se vidare information som kommer att sättas upp på anslagstavlorna inom kort.

Platsen som gård-sombud på gård ett är fortfarande ledig. Är du intresserad skriv några rader till styrelsen och lämna in dessa till HSB-kontoret.

31 oktober stänger vi också grovsoprummet på Helsingforsgatan 13 för gott. Anledningen till stängningen är att utrymmet inte använts som avsetts.

Som medlemmar i vår förening har vi alla ansvar för att fel och skador anmäls. Till exempel i våra lägenheter, tvättstugan, porten och andra gemen-samma utrymmen.

Anmälan görs servicecenter 08-785 35 00 eller på Imatras hemsida.

När det gäller trivsel och hygien ligger det ett stort ansvar på varje balkong- och uteplatsägare. För den allmänna trivseln i föreningen är det viktigt att förebygga klagomål och tvister. Balkongen och uteplatser är inte avsedda som förvaringsplats för skrymmande föremål.

Vi vill åter påminna våra medlemmar om att informera vänner, släkt och andra besökare att inte kasta fimpar och annat skräp på gården och inte heller från fönster och balkonger.

Om du planerar att sätta upp vindskydd måste du först inhämta styrelsens tillstånd. Utseendet på gården styrs inte bara av de boende och styrelsen. Vissa ändringar kräver byggnadslov och styrelsen måste säkerställa att ingen vidtar sådana åtgärder eftersom hela föreningen blir ansvarig.