IMATRANYTT

Mars 2008

Hissrenovering.

Hissarna på gård 1 och 2 är nu helt klara. Vecka 14 startar ombyggnad av hissarna på gård 3 samt 2 hissar på gård 4. Varje hiss tar 2 veckor att renovera. Entreprenören meddelar de boende när resp. hiss åtgärdas. Övriga hissar renoveras senare i höst alt. början på 2009.

Sophantering.

Nya elektroniska låssystemet på miljöhuset har fungerat bra. Vi har redan märkt en viss förbättring, som vi hoppas minskar våra kostnader för sophantering. OBS Taggen till miljöhusets lås skall vid avflyttning lämnas till efterträdaren.

Till grovsoprummet vid garagenedfarten Hfg. 13 används kodlåset tills vidare. Öppet tisdag och torsdag kl. 17:00-20:00.

Miljöhuset är öppet dagligen kl. 07:00-20:00 OBS Miljöfarligt gods och byggavfall från större renoveringar skall till miljöstationer och får inte lämnas här.

Föreningslokalen.

Vi vill påminna om att vi har en lokal med full köksutrustning dusch och sovplatser för 5 personer på Hfg. 69 källarplan (ing. från gården) Lokalen kan hyras till barn- och födelsedagskalas dagtid för 200 kr samt till övernattning för gäster till bostadsrättsinnehavare max. 1 vecka till en kostnad av 200 kr första natten samt 100 kr därefter.

Anmälan görs på HSB-kontoret Hfg.45 där nycklar lämnas ut mot en dispositionsavgift på 500 kr som återfås när lokalen städats väl och inspekterats.

Årets föreningsstämma.

Årets stämma kommer att hållas 24 april kl. 19:00 i vår föreningslokal Hfg. 69.

Då vi kommer att bjuda på någon förtäring ber vi er att lämna in nedanstående anmälnings- kupong senast den 11 april på HSB-kontoret Hfg. 45. Om vi blir många anmälda kommer ev. annan lokal att användas.

Kallelse kommer att anslås i trapphusen senast 2 veckor före stämman. Välkomna !